mimpi hamil

Selalu mimpi hamil. mimpi upt positif..tapi kenyataannya masih hampa.masih negatif😌 ada x yg sama mcm saya.? #seriusnanya

2 Balas

Dulu sblm mengandung ada mimpi upt positif then bila cek upt pagi tu betul positif tp masa tu xde rezeki anak lg sbb gugur. Saya doakan sis dikurniakan zuriat ye.

3y ago

😌 belum ada pengalaman realiti tengok dua garis ...syukur Diberi rasa bahagia tgk dua garis..walau hanya dlm mimpi..😇 Terima kasih sis...semoga kedepannya dprmudahkan...

Sabar sis.. moga ada rezeki sis dn suami lepas ne.. Amin

3y ago

Tq sis...😇 semoga dprmudahkan..dan dpt merasa dua garis di dunia realiti nnt😇🙏