Cuma luahan 😟

Hai .. saya ttc 6tahun .. Thun prtama kawen mngandung with cyst . Complete miscarriage. Operate buang cyst juga . Lps tu dah tak pernah mengandung . 2thun lepas dapat tahu yg both tiub sya blocked. Tiap kali ada majlis or brjumpa keluarga , selalu kena tnya "bila nak ada anak ... takkn asyik jga anak buah je xkn tak nk anak sndri .. bila msa lgi nak dukung & jga anak sndri" sya sedih . Tpi nak buat mcm mna . Kita xblh tutup mulut org kn .... baru² ni ada momyy yg nak bgi anaknya umur 2thun lbih kurg lah sbb ada mslh kluarga & kwangan .. sya dn suami happy sgt .. siap dah beli baju budak . Tpi last² mak budak xjdi nak bgi . Bukan rezeki sya dan suami .. kalau ada mommies yg sudi berikan anak dia untk dijadikan anak angkat sya dan suami sgt berbesar hati menerimanya ..

1 Balas

Allah gantikan kehilangan dan kesedihan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA.