Line samar lepas beberapa jam

Hai. Saya tahu je yg upt hanya valid dalam 5-15 minit. Saya cuma nak tanya, ada tak yg pengalaman mcm saya. 5min pertama tak naik pun line samar tu, lepas beberapa jam baru naik. Korang sebenarnya pregnant ke tak? Nak mintak share pengalaman je please. Thankssss

Line samar lepas beberapa jam
4 Balas

nnti try lg sminggu chck lg skali..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

Saya pernah. Tp tak pregnant

Esok pg2 check lg