Pregnant ke tak.. Sebab samar sangat2.

Test upt tadi 12dpo. Line samar. Lepas beberapa jam. Line lagi samar. Confuse betul. Pregnant atau tak ye. 🤔

Pregnant ke tak.. Sebab samar sangat2.
7 Balas

ye positif tu.. klau negatif xkan ad lgsung line cross tu sbb sy dh byk kali test clear blue ni xpnh jumpa line cross camtu even samar sklipun..

3y ago

terima kasih ye sis atas info. kalau betul positif , Alhamdulillah.. excited ni.. nak tunggu lagi 2hari nak test semula.

ye positif ni..sy dlu mcm ni jgk..lps smngu sy cek blik dh terang.. jga diri jgn buat kja brat2,mkn jaga ya

3y ago

Alhamdulillah.. terima kasih sebab yakinkan sy.. 😊

nmpk mcm positif .. nt 3 hri atau sminggu lagi ulang test lgi . moga ada rezeki . jaga diri .

nantitest lg ye sis..jangan buat kerja berat².. insyaAllah ada rezeki sis ☺️

3y ago

macam sy samar2 cmtu scan dh 6w

nampk positif tu sis.. tahniah..

3y ago

tq sis.😊. harap betul2 positif.

ada ne.. takecare sis

3y ago

insyaallah.. mudah-mudahan ada la dapat baby tahun ni. terima kasih.. doakan ye.. ☺️

Check lagi lps 3 hri