Upt samar samar

5hb pagi naik 2 line samarx2 ptg ni 7hb test naik 1 line je . Mohon share pengalaman mommy yg jadi mcm ni.#bantusharing #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

Upt samar samar
12 Balas

pernah jdi mcm ni... penempelan tidak berjaya ni sis... biasa jdi kalau ade 'bersama' selepas hari ke 9 ovulasi... atau disebabkan hormon atau pemakanan.. just tunggu je period mai

klau samar ii , boleh repeat test 2 minggu lgi... klau dia dh btul ii lekat, dia akan bgi double line terang... amik urine waktu pagi ii bru bngun tido tu

sy tak pernah plak naik samar samar mcmni. selalu satu line atau dua line pekat. Setiap 48 jam buat lagi sis. Mana tau positive

Try lagi 3 4 hari sis.. Biasanya kalau btl ada.. Akan makin pekat.. N try guna test casette dip n tell.. Mmg tepat..

Puan, dah delay period berapa hari? Kebiasaannya cek after 7 days delay, line mmg akan clear tunjuk 1 or 2

Upt jenama apa? Try upt farmasi/watson/guardian pulak. Garisan terlalu samar. Kemungkinan upt defect

Guna dip & tell pastu cuba lagi 7 hari . Kalau pregnant pasti akan naik double line. InnShaAllah.

tunggu lagi seminggu cek . tapi sya selang 2@3 hari sya cek dah mula pekat ...

pernah naik samar mcm ni. tunggu seminggu confirm nmpk line

Pernah naik sgt samar n confirm pregnant