sakit pelvic & muntah sakit kepala

hai, saya sekarang masuk 7 bulan, tapi sakit sgt bahagian celah kangkang. and mual sakit kepala je all day. badan rasa lemah je, kadang2 mata tasa nak pejam baru okay. ni normal ke tak? sebab kita nak kerja takkan nk mc hari2 huhu

1 Balas

normal. sy masuk 27w smpai skrg 34w cmni la..dgn keje lg. bertabah saja la. klu rasa pening sgt, standby panadol biasa tu. klu mual biasanya sy kunyah chewing gum...baru ok sikit tak terganggu buat kerja