Sakit celah kangkang, muntah dan cirit birit

Sy dah masuk 35w nak tanya normal ke masalah sakit celah kangkang yg amat sgt. Pastu muntah dan cirit birit. Rasa macam ada gas dalam badan.. seluruh badan pun rasa sakit dan lenguh. Normal atau sy perlu ke hospital?

2 Balas

Sakit celah kangkang tu normal. Tapi cirit birit dan muntah kena refer hospital sebab takut dehydration pulak nanti

Sakit celah kangkang normal sbb kandungan membesar. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan.