Puting payudara rasa sakit DPO11

Hai saya sekarang dpo11. Dah dua hari puting payudara saya rasa nyeri dan sakit sangat bila sentuh. Sebelum ni tak pernah pun sakit. Ni tanda2 pregnant ke?

6 Balas

Normal ler tu sis hormone progesterone tengah kemuncak skrng tengah meningkat. Kalau pregnant dia akan terus meningkat hormone tu kalau periof dia akan automatic drop trus hari period nnt hormone tu

Normal time dpo sakit breast. Itu tanda hirmon progestron tengah tinggi. Ada cycle yg rasa sakit/tegang kuat, ada cycle yg rasa biasa. Semoga ada rezeki awak

Simptom period & pregnant sama je. Mcm saya, nak period @ early pregnancy mmg sakit puting jugak. DPO11 dah boleh check UPT. Saya DPO11 dah dpt line samar.

sebelum ni kalau nak period sakit tak payudara

kemungkinan hamil. blh try upt dl..

try cek upt