Payudara bengkak dan puting sakit

Hi, normal ke 5w 4days tapi payudara and puting sakit? Rasa ni sakit sepanjang pregnant 5w 4days ni. Adakah ia akan memudaratkan? Perlu ke berjumpa dengan doktor? Atau ni cuma simptom biasa saja?

2 Balas

hi kandungan kita lebih kurg..5w.. sy start sakit 1w sampai skg.. perut suka cramp... payudara tu xyh cite la, sentuh sikit pon sakit... mcm nk gusti sapa yg terkuis tu .. sy p scan aritu tanya doc, doc kata normal... skg 5w bru nk rasa kurg sikit sakit pyudara tu...

1y ago

Betul, perut pun suka cramp. Itulah, kalau tersentuh sikit pun sakit. Aaa faham. Kalau mcm tu takpelah, kita ni risau kan, sebab first pregnancy.

Klau rsa skit yg teramat&msih berlanjutan.sis blh cuba refer klinik.

1y ago

Okay sis. Baik 🫶🏼 thankyou ya