Rasa nyeri dan sakit

Assalamuallaikum mommy ii yg kt luar sana, i nak tanya u olls. I dah nak masuk 7month and lately ni i kerap rasa nyeri and sakit dekat area payudara i ( puting ). Memang macam tu ke ? Sebab setiap kali i nak tido ke nak mandi ke bila lepas je bra auto i punya puting payudara i rasa sakit and nyeri. Kadang tu i pernah takpakai bra duduk rumah, and still rasa nyeri and sakit but not selalu lah, just kadang ii dia akan datang rasa nyeri and sakit tu. And i terpikir i sorang je ke yg rasa mcm ni and normal ke kalau rasa nyeri and sakit or ad mommy ii yg sama mcm i. Em em #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Saya pun haritu dah rasa mcmni.. rasa ngilu tetiba.. mula mcm pelik jugak.. sbb dia dtg kadang2.. sekarang dah tak rasa dah

normal sis.

12mo ago

Thankyou