Sampai bila sakit payudara hilang?

Hai mummy semua, Saya preggy dah 9week tapi payudara & puting sakit yang amat dari 5week.. Normal ke sakit payudara ni untuk trimester awal & sampai week ke berapa dah tak sakit atau ada petua tak nak kurangkan sakit? Tidur mengiring terhimpap lengan pun dah pedih, belum lagi tersiku.. Mahu mood hilang 😪#ingintahu #bantusharing #First_Baby

1 Balas

pengalaman sy masuk 3 bulan lebih rse kurang sikit. tp mmg berhati hati la.