5 weeks pregnant

Hai ..normal ke kalu 5week pregnant rasa sakit2 macam senggugut?kadang2 rasa sakit bahagian bawah perut..

2 Balas

banyakkan bedrest 🤗 macam saya dulu, sakit dalam tempoh lama, pastu bleeding akhirnya keguguran. jadi banyakkan bedrest dan kurangkan berjalan . elakkan angkat barang berat walaupun mampu angkat 🤗

2y ago

baik..terima kasih..so far alhamdulillah xde bleeding cuma kadang2 rs sakit..kalu berjalan pon terasa sakit..tapi selalu lapar🤣 thank you btw☺️

sy pon alami benda sama sekarang. tak rasa senggugut tp rasa berdenyut bahagian bawah perut