Rasa macam nak period

Hai. Saya pregnant baru je 8 weeks. Normal ke sakit bawah perut macam senggugut nk period. Hari2 rasa mcm ni.

6 Balas

Sy mcm 2.klu boleh rujuk buku pink muka surat belakang. Dia ada cara mcm mn nak bangun dari baring. Mgkin ini boleh bantu kurangkan sakit 2 dan bykkan bedrest buat sementara waktu.

Masa saya awal kehamilan pun rasa camtu.. rasa macam senggugut.. saya rehat je.. sakitnya tak lama pun.. sehari dua camtu.. on off.. take care mommy 😊

Ye normal.. Sy pun skrg dh 10week pun rasa mcm tu lg

Normal,sakit tu kdg dtg kdg x

Normal sis

Normal