Kerap Menangis, Rindu kucing

Hai. Saya pregnant 1st baby, but dari 8hb saya asyik menangis saja, sebab my girl cat sarah hilang. Nangis yang tak henti henti. Ingat je sedu sedan. Even now pun still sedu sedu. Baby da masuk 5 bulan, is it ok utk kandungan?.. . Coz im so weak.. Saya rindu kucing saya..

Kerap Menangis, Rindu kucing
3 Balas

sy blh relate apa awk rs. kucing sy mati few days before sy nikah.then pstu sy pregnant. sll nangis teringat sepanjang pregnant till now even anak da keluar. setiap kli start tringt tu sy cpt2 buat something else. tak elok kita beremosi spjg preggy. sy smpi now avoid tgk gmbr atau apa2 je yg ingtkan sy kt kucing kesayangan sy tu.

jmpa smla x kucing tu😭 sedihnya, kalo lg kucing rapat dgn kta, trsa khilangan😣 #TAPsupermoms

😥 #TAPSupermoms #TAPactiveusers