bayi dalam kandungan sedu

hi mommy, normal ke tak ya lately baby asyik sedu saja? tapi tak lama.. cuma kdg2 rasa tak selesa pun ada 😂 saya dah nak masuk 34w. baca artikel dkt TAP ni cakap kalau baby sedu di trim3 tu bahaya. risau plk saya🥹🥲 minta advice kenapa baby selalu sedu? sometime lepas saya makan pun dia akan sedu.. #firstmom #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

4 Balas

Saya 34w 6d baby kurang aktif tapi kerap mengeras. Bila mengeras takde tanda ii lagi saya akan cari dengupan jantung dia . Alhamdulillah baik ii saja. Risau juga tak aktif mcm sebelum ni tapi bila malam dia aktif sgt siang je kurang 😂

saya pun perasan baby saya makin kerap sedu trimester ke 3 ni. saya 35w. harap2 normal lah

1y ago

risau kan.. semoga baik baik saja lah ya🥹

normal je...tak payah risau mummys

Cmne u tau baby tgh sedu?

1y ago

Owhh xpernah plak ase mcm sedu tu