Pengsan

Hai.. saya pregnant 16w dah. Ada tak ug mcm saya tak boleh berdiri lama kalau tak mesti rasa nak pengsan jadi blank hitam tu. kenapa ea ? Ada cara tak nak cure ? Ke kena pergi hospital checkup ea ? Risau plak sbb ni dah kali ketiga dah attempt untuk pengsan.

2 Balas

hb rendah kot.. sy slalu pitam tapi sempat dduk.. dkter bising.. ye la kn pregnant.. tkot jtuh then pape jadi kt kndungan.. try la check up..

Better sis ke klinik.. sbb takot sbb hb low.. boleh effect baby jgk tu.