rasa nak pengsan?

Hye mumy2..Nak tanya sebab first time mengandung..Saya rasa kabur2 selalu dan tiba2 hari ni saya rasa nak pengsan..Nak dkatakan darah saya rendah tapi cek klinik okey je tapi doktor suruh makan ubat tambah darah..Saya g hospital kena marah pulak ngan doktor tu..doktor tu kata kat saya "Awk ni tak jugak pengsan2..kata nak pengsan selalu" saya cuma nak tau apa punca dia kena marah pulak..sekarang saya tak tau punca saya nak pengsan tiba2..huhuhu..mohon bantu ya mumy2 yg berpengalaman..

2 Balas

antra HB rendh atau tekanan drh xok sis . klau semua ok . HB cntik tekanan pon cntik . tu mksd sis pnt n kurg rehat .atau sis kurg tido wktu mlm . bole jdi juga sbb cuaca pns . jdi klau rsw mcm nk pitam tu brhenti buat ap ap dn rehat je . lps tu nk smbg buat krje balik bole tpi pstikn mmg da xd perasaan nk pitam .

5y ago

xckop zat dlm bdn mungkin sis . sbb bila preggy ni ank ambek khasiat zat drh merah mommy dy bnyk . lg dy nk besa lg bnyk la dy ambek . jdi normal ad sesetgh mak akn pening n rse pitam tibe2 .

Tekanan darah ok ke sis? Sbb ubat tambah darah tu utk naikkan hb..

5y ago

Okey tapi doktor suruh mnum ubat tambah darah tu..