Sakit

Hai.. saya nk tanya.. Normal ke kalau rasa sakit dibahagian ari-ari.. baring sakit, nk bangun pon sakit jgak kt bahagian ari-ari. TQ

2 Balas

Hei sis dah berapa bulan ye saya dah 35week saya kerap rasa sakit apabila waktu tidur dan apabila waktu lepas kencing dan bangun pagi dan ada masa-masanya terasa juga rasa sakit kat ari ari....

Mgkin peranakan jatuh. Pn ada angkat brg2 berat ke? Pn boleh jumpa bidan utk mengurut.