sakit

nak tanya, kalau sakit dekat kandungan, rahim, pastu macam kawasan semua lantai pelvic muscle, tu normal ke..? baring saje pon sakit.. kadang2 sakit sangat then hilang.. nanti datang lagi.. 3 hari lepas sakit jgak tapi kanan ari-ari je.. 10w3d.. tq mommies..

2 Balas

saya selalu selalu sakit tu . pangkal ari² tu blh kanan. . sy baru 24 minggu tak pernah pulak rasa gitu.. kalu normal ok ar.. nak tau jugak tu..

3y ago

entah sy tak pernah rasa sakit gitu.. tapi kalau nk bersalin ada turun darah tu jer.. dan pada mase 7 bln tu perut herot berot tak rasa sakit pon..

Saya pn slalu sakit brlah kanan tu.. Ada tnya nurse diorng tu normal sbb baby tgh nak besar.. Tp klu rasa teruk better pg cek

5y ago

ok kak .. tq ya