Tiada alahan

Hai saya nak tnya normal kh pregnant 6week tiada alahan ? Kdng sy confused sy ni betul² pregnant atau tak

24 Balas

Normal je sis. Sy xda alahan muntah pening tp sy asma teruk senang trigger. 3x jugak asma sblm stop trus skrg dh 7 bulan dh. Lg bgus xda alahan sis. Ipar2 sy mengandung dorg ckp muntah, lps mkn je muntah.. Sy rileks je ngandung2 blh gi food hunting dengan husband smpi naik 4 kg. Ala enjoy je pregnancy.