PERIOD LAMBAT

Hai, saya nak tanya kalau pancut luar ada kemungkinan boleh pregnant ke? Saya ni memang period tak teratur 2 3 bulan tak period dah selalu.. Tp sekarang saya rasa selalu kurang sihat, kadang sakit kepala kadang rasa nak demam.. Nak check pregnancy test takut kecewa sebab selalu check -ve.. Ni perut pon selalu senak.. Saya bekas bersalin czer

1 Balas

boleh awak. pre cum tu sendiri pun dah ada sperm yg berenang2 masuk ke dalam