Ape pendapat ibu ibu ?

Hai saya nak tanya normal kaa kita tak suka orang ambik anak kita kerap kerap even orang yang kita kenal ? n tak suka bila selalu nak ambik anak kita bawak balik rumah diorang even atok n nenek dia sendiri ? normal kaa bila ada perasaan mcm tu ? n macam mana nak bagitau yaa kita tak suka . saya jenis yang tak boleh anak takdak depan mata🥹 normal ka perasaan seorang ibu mcm ni ? even ngn keluarga sendiri pun kit tak suka orang ambik anak kita , penat takpa janji ada anak depan mata

14 Balas

normal sis. anak² sy pun husband tak bagi maknye bawa balik. minta izin kat sy pun tetap sy akan ckp kena tanya husband dulu 😊

normal je. mmg ada ibu2 mcm ni, tak salah pun. you do you as a mom.

normal