Susu dutch baby

Hai saya nak tanya kenapa susu dutch baby berbuih ye selepas dibancuh ?

Susu dutch baby
7 Balas

:: saya dah bagi anak minum macam2 jenis susu juga antaranya dupro, enfalac, lactogen, dutch baby, s26,.. tapi susu lain tak berbuih macam dutchbaby ye. terus saya tak bagi dah baby minum dutchbaby. pelik kenapa susu berbuih macamtu sekali. susu lain kalau goncang pon takde berbuih gitu sekali. x pasti ape kandungan dalam dutchbaby. dulu saya kerja raw material, kitorang ade masukkan bahan dalam 3in1 coffee @ susu untuk dapatkan buih. takut pula kalau2 dutchbaby pon ade benda2 gitu. and anak pon minum dutchbaby kulit dia di mulut naik ruam2.

Baby sy pernah susu dutcbaby ni. tiap Kli bancuh just golek2 botol tu tp memang bbuih. tanya mommies yg lain yup kebanyakannya mcm tu hehe

ada yg tahu x kenapa. sy pun cmtu, kdg stress sbb takut jadi angin utk baby. tpi tu la, ni je susu yg serasi utk dia.

sama . hairan jgak knapa brbuih. sy jnis xgoncang pun just golek² botol je tu pun berbuih

8mo ago

Tula saya pun x goncang botol tu , saya just pusing2 kan botol tu nak bgi susu sebati je

sama dgn saya bancuh susu berbuih . elok ke tak ye ?

Awal goncang ke? Saya bancuh tak pernah berbuih

8mo ago

Saya x goncang sis, saya just pusing2 kan botol tu nak bagi susu sebati

Memg mcm tuu