Susu badan campur susu formula

Baby sy usia 50hari minum susu fm dutch baby,selepas bancuh susu tk berbuih sebab tk kocak tapi bila baby dah mula minum lama² keluar buih,kenapa ye? Dan adakah buih² tu boleh menyebabkan baby kembung perut?#ingintahu

2 Balas

sbb udara masuk bila bby sedut. penyebav kembung lbh kepada sistem penghadaman bby tu sndri