Nak tanya ibu² dalam ni . Sape anak dye minum susu Dutch baby ye ? Sukatan untuk bby 3bulan berapa ?

Berapa scop susu dan air ye susu Dutch baby. Confiuss hmm #firstbaby #ingintahu

2 Balas

sis boleh tgok kt keliling packing susu / kotak tu die ade tulis bape scoop dgn brape onz susu. ikut yg tu

5mo ago

maksudnya 1onz 1 scoop la tu.

1 scoop 3onz air

5mo ago

tu saranan dri siapa ya? biasa sukatan susu & ml, mmg ikut yg diberikan mngikut panduan dikotak/packet sis. 1scoop 3 onz cair sgt tu. bby tk dpt khasiat susu yg sptutnye brand susu tu bagi dlm tu.