Folid Acid

hai saya nak tanya, kalau buat buku pink kt klinik kerajaan lepastu folid acid klinik bagi ke atau kena beli sendiri ya?

8 Balas

Klinik bagi tapi klu tak lalu @ muntah x blh bau ubat tu boleh tukar ke maltofer...yg ni beli kat farmasi..1 biji ada lengkap semua 4 jenis klinik bagi tu...rasa coklat...doktor yg suggest mkn ni klu mual / muntah mkn yg klinik punya...

Klinik bagi. Stok utk sebulan. Sama ada folic acid atw new obimin atw zincofer dsbg berdasarkan kperluan kita.

Klinik akan bg free 3 atau 4 jenis ubat.. Folic acid, iron tablet, vitamin b, vitamin c.

Klinik bagi.. jgn xminum sis kalau klinik dah bagi ubat..

Klinik bagi sis .. saya mkan obimin je

Diorg bagi. And ambik ubt dgn air oren.

5y ago

Untk cntikkn hb. Takdelaa nnti hb trun naik.

Ok terima kasih semua

klinik bg