please helpp

Hai saya nak tanya, anak saya susah sgt nak berak.. Sembelit.. Dia skrg menyusu badan + susu formula. Susu formula satu hari dlm 2oz je mcm tu. Selebihnya bf. Susu formula dah tukar banyak kali. pergi klinik pun sudah 2-3kali. Bg susu yg doc suggest pun sama je resultnya. hari tu sekali dia berak darah. Apa perlu sy buat ye? ada x mommy2 pernah mengalami anak susah nak poo2? Tq mommies.

15 Balas

Kalau full bf normal berapa hari xberak xpe..tapi kalau campur susu formula xboleh xberak.Sembelit nanti.Buat senaman perut i love u dan senaman kayuh basikal dekat baby..