luahan sedikit .

Hai . Saya nak luahkan sedikit . Saya tak lama lagi akan bersalin . Okay . Husband dah prepare duit untuk bersalin nanti . 1000 dia bank in . Saya first time nak bersalin . Berapa ya bayaran untuk kerajaan kalau bersalin . Cukup ke 1000 untuk di hospital . ??

31 Balas

Hihihi lebih dr ckup tu sis, sy bersalin czer+stay 3 hari+ bby kne tahan wad 3 hari sbb jaundice x smpai rm200 pn hihihi

Kalau utk bersalin memg cukup. siap boleh hire CL 3hari tp kalau itu jugak duit beli brg baby mcam tak cukup lah

Cukup kalau tak masuk keperluan brg2 baby. Kalau kos utk bersalin mmg cukup. Duit lebih tu boleh bayar upah CL.

Lebih dari cukup tu sis utk bersalin. Siap cukup utk upah confinement lady lg nanti beberapa hari masa pantang

Murah...dalam rm200 je. Waktu tu saya include cas vakum baby n injection apa tah. Dekat hsa jb

Jgn la bersalin kat swasta.. Swasta mmg la xcukup... Klu kerajaan insyaAllah lebih dr cukup.

murah jee sis saya stay 3hari kt hospital dpat byr rm65 je moms n baby class no2 punye ward

Cukup. 4 bed pun dh alhamdulillah selesa. Semoga dipermudahkan ya.

Saya berkampung d hosp selama 7hari..tak lepas rm200.. Alhamdulillah

Byknya 1k. Hehe. Klau gov murah ja sis. Swasta ya tak cukup. Hehe