Pengalaman bersalin di hospital putrajaya

Sejuk tak HP? Saya tengah nak prepare baju bersalin. First time mom. 1. Berapa baju mom and baby kena bawa ? 2. Kena register dulu ke or walk in je bila nak bersalin nanti? 3. Senang tak parking? 4. Ada lgi ke kena tendang? #HospitalPutrajaya#bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

4 Balas

Baju mommy bawa yg utk pakai balik je. Bawa sweater dan stokin kalau takut sejuk. Sy prepared bra menyusu, panties bawa sikit je. Guna sanitary pads.

HP semua first class ward jadi expect sejuk lah aircond haha.

baju bawa time balik je walk in ja parking susah