luahan sedikit .

Hai . Saya nak luahkan sedikit . Saya tak lama lagi akan bersalin . Okay . Husband dah prepare duit untuk bersalin nanti . 1000 dia bank in . Saya first time nak bersalin . Berapa ya bayaran untuk kerajaan kalau bersalin . Cukup ke 1000 untuk di hospital . ??

31 Balas

Lebih dari cukup sis.. If sis @ husband keja gov boleh guna GL

Sy bln lps bsalin normal rm52 je.. Hospital serdang..

5y ago

Ohh yeke.. Sy xpasti pulak.. Tp mmg tu jela kne byr..24/12 lepas sy bersalin kt serdang.. Klau msok 1st class ke.. Mgkn hrga lg tggi la kot..

Tlbih ckup sis. Standby jer dlm rm200..sudah memadai...

Klo keraajaan lebih dr cukup klo swasta xcukup sis

Cukup sis, klu kerja kerajaan bleh gna GL

Cukup kalau Tak warded Di kelas pertama

Lebih dari cukup tu sis... Tak mhl pun

murah je . ramai yg cakap below rm100

Tk smpai pn srbu sis,rm100 ja

Murah je...ndak sampai rm200