Bersalin hospital serdang

Hai semua yang dah ada pengalaman, nak tanya okay tak bersalin dekat hospital serdang? Husband boleh masuk je kan?

1 Balas

So far ok. Cuma klu walk in bukaan masih sikit dan kena admit sbb nk pantau tu lambat sikit nk dpt katil. Kalau bukaan dah 4cm ke atas pun if katil xde kne tahan kat PAC dlu takut tibe bukaan byk diorg tolak ke LR. Huhu. Ramai bersalin sini, kena sabar dan dgr je ckp doktor dan nurse. Diorg utamakan yg urgent/emergency case dlu. Dtg kul 11 pagi, 9 mlm baru dpt masuk wad sbb katil baru ada kosong itu normal. Mgkin ada yg lg lama dari tu waktu menunggu. Byk2 kan bersabar