Dilema baby sitter

hai.. saya nak berkongsi kisah saya. Saya baru deliver dan akn bekerja tidak lama lg. dan saya sedang mncari pengasuh yg betul2 sbb anak saya sakit. dan sy dh jumpa seorg pengasuh tp bila saya kenal2 dgn dia, dia mcm strict especially psl bayaran,psl time. So sejak dr tu, sy hari2 fikir dan tiba2 berasa sgt sedih.

2 Balas

Kalau bayar mahal... jaga pun kena la exclusive.. Kang bayar mahal ..pampes last2 mintak baru nk tukar.. Sampai x perasan taik kt bontot baby.. Mandi pun last2 minit.. Laki pengasuh jenis perokok.. Alahaii..saya masak betul pengasuh mcm ni.. So..kena jaga2 ..

hmm saya pun masak dh sbb dlu sy duduk dgn makcik sy .makcik sy tu babysitter ..