anak pertama

Hai... Saya melahirkan anak sulung.. Bayi saya berusia sebulan. Kami baru bersama baru seminggu lebih. Ini kerana saya kena tahan di ward selama 18 hari untuk masukkan antibiotik. Sekarang susu badan saya tiada.. Anak saya minum susu formula.. Saya ada beberapa soalan 1- macam mana nak bagi susu badan ada. Ada sebarang petua atau amalan pemakanan y boleh bagi susu badan ada. 2- adakah normal air liur bayi pekat bila minum susu formula. 3-kerap minum susu.. Setiap 2jam akan mintak susu sebanyak 60ml.adakah normal bayi berumur sebulan.

20 Balas

Minum air longan cina sis. Rebus longan kering. Campur gula sikit kalau nak manis. Kat shopee ada. InshaAllah susu byk. Sedap pun sedap. Sy nak dkt setiap hari buat. Sebab sedap 😂

4y ago

Longan kering? Minum setiap hari ka sis? Sbb sy susu badan kurang juga..