susu badan dan susu formula

hai mom anak saya sebulan lebih minum susu badan dan susu formula . normal ke najis warna ni ? #firstbaby

susu badan dan susu formula
2 Balas

Anak sy pun warna mcm ni biasa org kata zink xsilap terlebih , tp campur biasa sis asal dia xsembelit ke nangis2 berak ke sakit perut melampau ke , berak berdarah okay dh tu ..

2y ago

masa berak tuh dea takde pulak nangis²

baby byk minum susu bdn atau susu fm ya?

2y ago

kalau ikot kn warna njis tu baby byk dpt foremilk dr hindmilk. kalau risau boleh cuba refer nurse kk nnt tau. tunjuk gmbr najis ni.