Najis bayi

Hi. Nak tanya bayi saya minum susu formula campur susu badan. Normal ke dah 3 hari najis bayi cair? Saya lebihkan susu badan dan 3 kali shj susu formula. Bayi berusia sebulan lebih ##najisbayi #najiscair

5 Balas

Hi. Kalau cair dan kerap dari selalu tu yang selalu nya cirit birit. Tapi kalau macam biasa kekerapan anak tu berak. Normal sis

Sye pon anak berak cair tpi warne kuning ank sebulan lebih jguk susu bf dgn fm cmpor sye pon lebih kn bf je kdg btol 2 kli jee

Normal mummy.. Dont worry..yg mummy kena keep monitor is warna najis baby ok..

akalau berak cair tp sekali sehari je normal kan?

owh.. saya ingatkan baby kena cirit birit