Tajuk : Hamil anak luar nikah

Hai saya ingin bertanya. Sekarang saya hamil 24weeks, dan baru berkahwin bulan 8 ...tidak sedar selama ni saya tengah pregnant. Masih Bolehkah saya letak bin/binti ayahnya? Dan memang sya berkahwin dengan org yg benar. Terima kasih

22 Balas

maaf awak, saya nak tanya.. macam mana awk tak sedar awak pregnant selama 24w? berat badan awak tak naik ke selama 24w tu? awak tak ada alahan ke macam muntah atau tak suka bau sesetengah makanan ke? payudara awak tak berubah bentuk ke? n perut awak tak buncit walaupun sikit ke? awk period irregular ke?