Tajuk : Hamil anak luar nikah

Hai saya ingin bertanya. Sekarang saya hamil 24weeks, dan baru berkahwin bulan 8 ...tidak sedar selama ni saya tengah pregnant. Masih Bolehkah saya letak bin/binti ayahnya? Dan memang sya berkahwin dengan org yg benar. Terima kasih

22 Balas

Hai awak.. Boleh tengok ceramah uai pasal isu anak berbin kan bapa, nak lebih tepat rujuk pejabat agama.. Jangan takut, hati kena keras bila pergi pej agama, biasalah ada ja mulut2 yang mcm makcik bawang.. Semoga dipermudahkan ya😍