Assalammualikum

Hai. Saya baru berkahwin 15/3/2020.. Jadi masih baru dalam hal ni.. Kalau mecam ni.. Memang sah mengandung ka?? Saya priod xteratur.. Awal haid 24/4/2020 Terakhir haid pada 29/4/2020.. Sampai hari ni 6/6.2020 saya msh belum datang haid.. Perut saya ada terasa sakit, mecam sengugut.. Tp xdatang haid.. Saya rasa xselesa pada bahagian perut. Jadi tergerak hati nak cuba test...

Assalammualikum
80 Balas

Tahniah..sy pun irregular period..tgh ttc anak ke 2..bbrp minggu ni puting breast sakit,perut cramp mcm senggugut,tp x period jgk.. Harap adalh peluang preggy anak ke 2..aamiin

4y ago

Aamiin..😊