kandungan 8minggu

hai all.. saya ana.. saya baru saja scan..... kandungan saya masuk 8minggu.... bila saya scan kandungan saya kemungkinan tidak menjadi... ini la kali ke - 2 saya macam nie... apa penyebab ny.. Jantung tidak kehilatan... Saya d suruh jumpa doktor lg lepas 2 minggu kmudian.. Luluh rasa hati nie... Adakah rahim saya bermasalh.. Dan lepas nie saya boleh mengandung lagi @ tidak?

20 Balas

Mcm situasi sy tu krg sis..tnggu 2 mnggu lg gi hsptal..klaw confirm xjmpe heartbeat dn jamin x mnjadi..trus cuci.. Tp kte jer doa bbnyk supaya Allah bg lg rezeki slps nie...😓

5y ago

Amin.. Harap cm 2. Pasrah dgn sgala kputusan dr NYA.. lepas nie kta kena la amal kn ber urut peranakan. Mkn folid acid sblm 3buln nk pregnant . 2 yg doc pesan dekat saya masa saya scan..