spotting blood

hi mommy,sy nak tanya kalau kandungan 13minggu,darah spotting masih boleh keluar lg ker???sebab saya masa 8minggu darah keluar...pergi jumpa doktor,doktor cakap darah spotting...ada ke mommy2 dalam nie yang alami macam saya??? #firstbaby

7 Balas

Sy pnh kne. G check doc kata uri kat bawah. Doc saran soh rht. Xyah wd kje. Time sy xde la wd kje trok sgt. Kdg2 simple2 lepas mandi kluo bleeding spotting. Bile g kje naik tgge turun tgge ok.kt uma je jd

mcm sy sis.. still spotting blood.. tp kena selalu check up ngn doc or dekt kk la... in sha Allah selagi xkeluar fresh blood yg bnyk bby kita ok tu...

Sy pun mcmtu. Bila check, uri mmg btul2 kt pintu keluar bby. So bila lasak sikit mmg mudah keluar darah. Sy spotting sampai 20mggu.

2y ago

oyeke sis smpi 20 minggu ye ..sy skrg 17 minggu keluar spotting bila scan doktor cakap semua ok.jadi doktor bagi ubat kuat rahim je skrg ni.

sy 3 kali kua darah spotting.. start 6 minggu... doc ade pesan klu kua byk bru trus ke hospital..alhamdulillah skrg da 27 minggu, bby sihat

2y ago

maaf nak tanya darah spotting tu mcm dia dok dlm tp xkeluar ke?bila korek ada darah tp xkeluar pom. xpakai pad

Ya dulu sya preggi 1st baby,masih datang bulan doc ckp lebihan darah,

Yes if after checking which involve insertion at vagina

Boleh lg rsnya. Baru masuk 2nd tri kn.

5y ago

Hmm sy xde pulak. Dia mcm tompok je warna coklat.