kandungan 8minggu

hai all.. saya ana.. saya baru saja scan..... kandungan saya masuk 8minggu.... bila saya scan kandungan saya kemungkinan tidak menjadi... ini la kali ke - 2 saya macam nie... apa penyebab ny.. Jantung tidak kehilatan... Saya d suruh jumpa doktor lg lepas 2 minggu kmudian.. Luluh rasa hati nie... Adakah rahim saya bermasalh.. Dan lepas nie saya boleh mengandung lagi @ tidak?

20 Balas

Mungkin belom ade rezeki lg sis..sabar la smoga dipeemudahkan

5y ago

Terima kasih doa ny

jangan stress . bila stress menganggu kandungan.

Xda hearbeat .... Sedih sgt2x

5y ago

Ooo masa sy dulu cek atas perut saje mmg xde ape2 even heartbeat juga...lepas tu hospital refer pd pakar gynae(hospital yg sama)..pakar cek scan dari bawah..baru lah ada...

Ada apa² symptom x time xde hearbeat?

5y ago

Xda...symptom..pun.. Cuma mgkn rahim xkuat... Kena tggu 2wk

Awk check up dgn Dr Pakar O & G ke?

5y ago

X... Dekat swasta tp doc pakar

Sabar awak..tggu bberapa mggu lg ya

Ada rezeki tu nanti

Ya.. Sya bsyukur sbb saya ada anak ber umur 3y7m.. Mgkn lg sakit klu org yg pernah gagal utk ada anak.. Saya berserah pda maha esa.. Semoga kta tabah mghadapi cabaran... Manatau ada keajaiban lepas nie..

Yer sis..semoga ade rezeki kta lg Allah bg... Jgn ptus berdoa... Sy pon stiap kali tgok drh kuar..sedeh sgt..nk xnk kna kuat dn ikhlas.. Mngkin nnti allah bg yg lbh baik tuk kte kn sis...😇

Semoga d prmudhkan urusan sis