kandungan 8minggu

hai all.. saya ana.. saya baru saja scan..... kandungan saya masuk 8minggu.... bila saya scan kandungan saya kemungkinan tidak menjadi... ini la kali ke - 2 saya macam nie... apa penyebab ny.. Jantung tidak kehilatan... Saya d suruh jumpa doktor lg lepas 2 minggu kmudian.. Luluh rasa hati nie... Adakah rahim saya bermasalh.. Dan lepas nie saya boleh mengandung lagi @ tidak?

20 Balas

awk same mcm sy..8 mgu juga..dia kata xd heartbest..luluh juga hati..tp sis sabar yer...doc bukan Tuhan...ada org dia cpt, ada org lmbt nmpk hearbeat bgntung individu. 🙂