Hi mommies!

Hai, saya ada 1 soalan. Saya test guna dip n tell 1 line. Tpi bila guna clearblue naik pregnant 2-3. Kira pregnant atau tak ya? 🥺

5 Balas

nanti dah scan update tau sis! takut pulak jadi mcm ni mesti nervous je. moga ada rezeki sis ✨✨✨

1y ago

Mmg nervous lah sis 🥺. Aminn tq ya doa yg baik2 utk saya. Nt apa2 saya update sini 🤝🏻

puan tungu 6@7 mngu puan scan d klnik swasta..@ puan buat ujian darah.

1y ago

Baik tq puan

Cb selalunya accurate. Try cuba lg dgn other test kit

1y ago

Itu laa, sebab kawan2 saya pun ramai cakap cb selalunya betul

Dip n tell tu lps delay period ke.

Kena scan kat dctor

1y ago

Baik, nanti saya try p scan