misscariage or tk preggy ???

hai salam. sy tkfaham, sy last period 7 April. then 15May sy test +ve samar, then hari2 cuba mmg semua naik double until sy guna clearblue pun ckp preg 1-2 . hari sabtu sy cek dkt clinic n test upt tknaik tp bila scan doc ckp mcm ada kantung tp kecil sgt so kena dtg lg 2 weeks. then malam tu sy bleeding byk, lpstu ada kluar drh ketul2. pergi hosp, doc check perut n cek dari bawah n buat blood test, dia ckp tkda sign pregnant. scan pun ksong mcm tkda sisa n blood normal mcm bukan preg lngsung. doc pun mcm 50-50 yg sy preg ke tak sebelum ni. dia mcm tk prcaya sy dh disahkn hamil sbb tkda any sign. habistu kenapa test upt seminggu naik double ?? until guna clearblue pun sma. knp mcmtu 😭😭

misscariage or tk preggy ???
4 Balas

chemical pregnancy ni sis. sblm ni sia mmg preggy..tp lepas dh kluar darah tu,and ketul2..dia kluar sendiri..sbb tu doc scan balik dh xde kantung n blood jd normal..be strong sis..in shaa allah ada rezeki lg..

kenapa la akhir2 ni byk sy bace rmai terkena chemical pregnancy ni..termasuk la sy🥲

11mo ago

sbb belum rezeki lagi sis. jgn ckp terkena. sbb tu bukan kerja kita. tu semua Allah tentu kan. jgn pertikaikan takdir sis. istighfar yer sis.

mcm mana nak tahu chemical pregnancy?

chemical pregnancy nii.