Kepuasan isteri ketika bersama

Hai rakan2 suami sekalian. Ada tak yg boleh share ilmu bab pekahwinan ni. Mcm mane kite nk tahu isteri kita mendapat kepuasan / inzal / orgasm yg cukup ketika berhubungan kelamin ye? Gusar bile melihat isteri sy, kdg2 bile tye mereka ni mcm senyum / xde ckp ape2. Tak tahu samada malu utk beritahu atau apa. Normally berape lama ye utk isteri dpt kepuasan bile bersama? Yg kedua, adakah size zakar mempengaruhi kepuasan isteri juga ye. ? Jika ade kaum hawa yg boleh share, appreciate sgt. Harap xde yg mengecam pertanyaan sy ni 😅

11 Balas

semua soalan tu hanya isteri tuan je yg boleh jawab. tanya dia ya