Pil Perancang Noriday

Hi momies ade yang ambik pil perancang noriday tak ? saya bf + fm tapi bagi fm dalam sehari sekali kadang2 tak bagi, direct jee tapi misi suruh berhenti fm sebab saya ambik pil perancang noriday. Ade momies2 yang berpengalaman boleh share2, thank you 😘 #firsttimemom #firstbaby

1 Balas

yer. pil noriday khas utk yg fully bf. kalau campur susu kena tukar pil lain. so kalau nak mkn pil noriday kena stop terus susu fm

11mo ago

hormone yg dlm pil noriday xsma.. so klau sis bt mcm tu.. akn ganggu hormone lain. gitu