Tak bernafsu

Hai, normal ke tak bernafsu nak bersama suami lepas bersalin? 😌

11 Balas

normal sbb bby byk menyusu malam siang pulak kite buat keje... pastu nak basuh2 peralatan botol susu pam semua... anak mula start mkn lagi lah penat masak bekal ke pengasuh & sebagainya... memang letih sgt dan tu adalah salah satu punca xde mood bersama.. kalau nak suami paham suruh dia sama2 bantu urus anak,bila sama2 penat takdela suami meminta sangat 😅 smpai suami sy kata dia pun letih sbb dia keje kena tolong mcm2 lagi..tapi pengalaman sy once anak dah mula besar nak dekat setahun kita dah kurang penat sbb anak pun tidur malam dah direct makan pun dah boleh makan menu kita cuma bezanya no salt no sugar je.. jadi bab2 ni mmg kurang penat la x macam dulu & time ni mood nak bersama tu naik balik... no worries mommy, insyallah suami paham kita bukan sengaja..