Kurang bernafsu selepas bersalin

Salam. Saya nak tanya, normal ke kalau lepas bersalin tak ada nafsu nak bersama suami? Saya jadi trauma & takut pun ada lepas bersalin. Mcm mana nak buat ye? Rasa mcm berdosa pulak ?

2 Balas

saya dari day 1 lepas bersalin dah bernafsu. lepas habis nifas cuba bersama suami. tapi agak x selesa. x tahu kenapa rasa mcm tajam kat dalam. lepas tu dah jadi x bernafsu hmm. mungkin saya pon penat jaga anak.

10mo ago

Itu yg saya takut tu, sebab saya pulak berjahit. Betul, mana dengan letih urus anak lagi kan hmm

normal. tambah kalau bersalin normal, lagi la takut kan. takpa, take your time. kalau awak da ready ,awak ni la. bgtau husband , dia faham tuh.

10mo ago

Betul, takleh nak imagine rasa ngilu tu. Tambah2 berjahit. Tu laa, saya ada jugak cakap dekat suami, dia faham cuma kita isteri ni faham jugak takut dia rasa kecewa kita tolak