Tak bernafsu

Hai, normal ke tak bernafsu nak bersama suami lepas bersalin? 😌

11 Balas

Normal sbb mungkin punca utama adalah kepenatan. Sbb bf baby, tak cukup tido/rehat, badan penat ya. Awk boleh bincang baik2 dgn pasangan. Bgtahu apa yg awk rasa, so that pasangan atleast tahu ada sebab kalau awk taknak/menolak. Cuba bagi pasangan betul2 faham apa yg awk alami. If awk ada rasa kering boleh pakai lubricant utk elak kesakitan.