Tak bernafsu

Hai, normal ke tak bernafsu nak bersama suami lepas bersalin? 😌

11 Balas

Anak sy dah 4bln skg masih saya dan suami belum buka topik psl nak bersama. Bukan apa, sbb mgkn kmi berdua sama2 penat jg kot. Dua2 x ckup tidur nak urus anak kami, kami just nak yg terbaik utk anak buat msa skg. Plus suami pernah kata yg masih kesian dgn sy sbb saya czer sakit czer pn blm heal sepenuhnya. hehe normal laa bagi saya.

8mo ago

normal mommy .. maybe sebab penat , tak cukup tidur kan .. ada juga suami faham yg isteri masih trauma lagi , belum sihat n sembuh sepenuhnya .. kalau yg tak faham tu , bagi tazkirah banyak2 sikit .. ustaz azhar pun ada jelaskn , lepas habis darah nifas tu boleh bersama , tapi kena tengok jugak keadaan isteri macam mana .. haa , kdg org tak tengok habis .. sy pun anak nak masuk 7 bulan pun rasa lg takut